3 Idiots

3 Idiots Me Titra Shqip

Kategoria: Drame | Komedi | Romance

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të prishin, dhe një funeral që del jashtë kontrollit.

[wp-like-locker]

Shiko: NosVideo | Putlocker | VidToMe (Iphone) | NowVideo | NovaMov

Shkarko: Direkt | Uploaded | RapidGator | UploadiC | UploadC

[/wp-like-locker]