Home Alone 2: Lost in New York

Home Alone 2: Lost in New York Me Titra Shqip

Kategoria: Aventure | Komedi | Krim

Një vit pasi Kevin u la në shtëpi dhe i duhej ta mbronte këtë të fundit nga dy hajdutë, e gjen veten aksidentalisht në New York dhe të njëjtët hajdutë nuk janë shumë larg.

[wp-like-locker]

Shiko: NosVideo | Putlocker | NowVideo | NovaMov

Shkarko: Direkt | RapidShare | Uploaded | RapidGator | UploadC

[/wp-like-locker]