Paranormal Activity 4

Paranormal Activity 4 Me Titra Shqip

Kategoria: Horror

Ka kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Katie dhe gjuetarit, dhe një ngjarje periferike e dëshmitarëve familjare në lagjen e tyre të çuditshme, kur një grua dhe një fëmijë misterioze lëvizin.

[wp-like-locker]

Shiko: NosVideo | Putlocker | VidToMe (Iphone) | NowVideo | NovaMov

Shkarko: Direkt | Uploaded | RapidGator | UploadiC | UploadC

[/wp-like-locker]