Pitch Perfect

Pitch Perfect Me Titra Shqip

Kategoria: Komedi | Romance

Beca, një studente në Universitetin Barden, është bashkuar me Grupin muzikor e vajzave Bellas, duke punuar me energji ata marrin ne grupin e tyre dhe disa meshkuj.

[wp-like-locker]

Shiko: NosVideo | Putlocker | VidToMe | NowVideo | NovaMov

Shkarko: Direkt | Uploaded | RapidGator | UploadiC | UploadC

[/wp-like-locker]