Step Up 3D

Step Up 3D Me Titra Shqip

Kategoria: Drame | Romance

Një grup i vogël kërcim­tarësh në New York, duke përf­shirë Luke, Natalie dhe Moose do të ndeshen me kërcim­tarët më të mirë të hip hopit në një konkurs që do ti ndryshojë jetën.

[wp-like-locker]

Shiko: NosVideo | Putlocker | Veevr | NowVideo | NovaMov

Shkarko: NosUpload | RapidShare | Uploaded | RapidGator | UploadC

[/wp-like-locker]